Піца з тонкою основою | рецепт з фотографіями

Піца з тонкою основою

| 3412 |
Піца з тонкою основою

Піца, безумовно, найвідоміше блюдо в усьому світі. Тільки іноді її так видозмінюють, що складно зрозуміти - перед вами піца чи пиріг? Тонка хрустка основа з мінімальною кількістю начинки представляє собою традиційно італійську піцу.

Вам знадобиться:

борошно 1 скл.
дріжджі сухі 1 ч. л.
сіль 0,5 ч. л.
вода 0,5 скл.
олія оливкова 1 ст. л.
сир моцарелла 200-250 г
соус для піци
орегано сушений

Приготування:

1. Змішати в глибокій посудині просіяне борошно, дріжджі та сіль.

2. В стакані з′єднати теплу воду та оливкову олію. Потрохи вливати до сухих компонентів, замішуючи однорідне тісто в шар, поки воно не перестане липнути до рук.

3. Готове тісто змастити зверху олією. Накрити посудину з тістом плівкою або полотенцем і поставити в тепле місце на 30-40 хв. (тісто має збільшитися вдвічі).

4. Приготувати соус для піци.

5. Ще раз місити тісто 1-2 хв., розкатати круглої форми діаметром 30-35 см і викласти на протвінь або форму для піци.

6. Основу змастити приготованим соусом для піци, посипати сушеним орегано. Викласти натертий сир (або скибочки сиру) і наповнити начинкою на свій смак, важливо не перестаратися з кількістю начинки, щоб тісто не порвалося.

7. Випікати в максимально розігрітій духовці 10-12 хв. Готову піцу розрізати на порції та приправити спеціями.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

    Ще немає схожих рецептів.

каталог сайтів