Курячі крильця в томатному соусі
Вам знадобиться:
крила курячі | 1 кг |
Маринад: | |
паста томатна | 2 ст. л. |
соус соєвий | 5 ст. л. |
олія рослинна | 2 ст. л. |
часник | 4 зубки |
сіль | 1 ч. л. |
перець червоний гострий | 0.5 ч. л. |
перець чорний мелений | 1 ч. л. |
Приготування:
1. Курячі крила ретельно помити і дати підсохнути.
2. В глибокій посудині змішати томатну пасту, соєвий соус, олію, часник (вичавлений через часникодавку) та спеції.
3. Курячі крильця ретельно перемішати в маринаді, залишити маринуватися при кімнатній температурі 1-2 години.
4. На протвінь вистелити пергаментний папір. Викласти крильця, змастивши рештками маринаду.
5. Запікати в розігрітій до 200°С духовці 20-30 хв.
В якості гарніру до запечених курячих крил найкраще підійде рис або картопляне пюре. Також крильця можна подавати окремо з соусом.
Смачного!
Поділитись рецептом ⇒