Курячі крильця в томатному соусі | рецепт з фотографіями

Курячі крильця в томатному соусі

| 7467 |
Курячі крильця в томатному соусі

Вам знадобиться:

крила курячі 1 кг
Маринад:
паста томатна 2 ст. л.
соус соєвий 5 ст. л.
олія рослинна 2 ст. л.
часник 4 зубки
сіль 1 ч. л.
перець червоний гострий 0.5 ч. л.
перець чорний мелений 1 ч. л.

Приготування:

1. Курячі крила ретельно помити і дати підсохнути.

2. В глибокій посудині змішати томатну пасту, соєвий соус, олію, часник (вичавлений через часникодавку) та спеції.

3. Курячі крильця ретельно перемішати в маринаді, залишити маринуватися при кімнатній температурі 1-2 години.

4. На протвінь вистелити пергаментний папір. Викласти крильця, змастивши рештками маринаду.

5. Запікати в розігрітій до 200°С духовці 20-30 хв.

В якості гарніру до запечених курячих крил найкраще підійде рис або картопляне пюре. Також крильця можна подавати окремо з соусом.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

каталог сайтів