Фаршировані крабові палички в пивному клярі

Крабові палички нерідко виручають господинь, коли потрібно на швидку руку приготувати легке, смачне і ситне блюдо: салати, рулетики, роли тощо. Фаршировані крабові палички - відмінна закуска як на кожен день, так і для святкового або фуршетного столу.
Вам знадобиться:
| крабові палички | 200 г |
| сир плавлений (можна твердий) | 200 г |
| часник | 2 зубки |
| майонез | 2 ст. л. |
| зелень | |
| для пивного кляру: | |
| пиво | 100 г |
| вода | 100 г |
| борошно | 1 ст. |
| яйця | 2 шт. |
| сіль | дрібка |
Приготування:
1. Плавлений сир натерти на дрібній тертці або розім′яти виделкою. З′єднати з подрібненим часником та зеленню, додати майонез і розмішати до утворення однорідної густої маси.
2. Крабові палички акуратно розгорнути. На середину палички покласти приблизно 1 чайну ложку начинки, розрівняти її, і згорнути в початкову форму.

3. Яєчні білки акуратно відокремити від жовтків. Білки прибрати в холодильник. Жовтки помістити в миску, додати сіль і трохи розтерти. Влити до жовтків охолоджену воду і холодне пиво, злегка збити виделкою або вінчиком. Поступово додаючи просіяне борошно, замісити тісто (за консистенцією як на оладки). Охолоджені білки збити в щільну піну і додати в кляр, акуратно розмішуючи масу ложкою чи лопаткою зверху вниз.
4. У невеликій каструлі розігріти олію для фритюру (олії повинно бути стільки, щоб можна було повністю занурити крабову паличку). Фаршировані крабові палички акуратно одягати на виделку, занурювати в кляр, і смажити в розігрітій олії до рум′яності. Обсмажені крабові палички викладати на паперові серветки, щоб позбутися зайвого жиру.


5. Подавати фаршировані крабові палички з часниковим соусом.

Смачного!
Схожі рецепти:
Ще немає схожих рецептів.



126095 
