Печиво Савоярді | рецепт з фотографіями

Печиво Савоярді

| 16896 |
Печиво Савоярді

Дійсно прекрасний рецепт ніжного та повітряного печива савоярді. Воно незамінне для тірамісу, чізкейків та інших холодних десертів. Це також може бути першим печивом для ваших малюків. Без розпушувачів та смакових добавок, дуже просте в приготуванні. Ключем до успіху  є суворе дотримання правил.

Вам знадобиться:

яйця 3-4 шт.
цукор 80 г
борошно 75 г
пудра цукрова

Приготування:

1. Відділити білки від жовтків. За допомогою міксера взбити білки до жорстких піків, поступово додаючи цукор.

2. Жовтки збити виделкою до однорідності. Акуратно, за допомогою шпателя чи дерев′яної ложки, об′єднати яєчні білки з жовтками. Повинна вийти густа та дуже пухка маса.

3. Повільно посипати масу просіяним борошном і дуже обережно перемішати інгредієнти знизу вгору.

4. Деко застелити листом пергаменту, також ідеально підійде форма з тефлоновим покриттям. Помістити тісто в кондитерський мішок з круглим наконечником, видавлювати печиво довжиною близько 8-10 см, залишаючи між ним проміжки. Посипати печиво цукровою пудрою і дати постояти 5 хв. Перед самим випіканням знову посипати пудрою.

5. Випікати при температурі 180°С 14 хв. до золотистого кольору. Дати охолонути кілька секунд і перекласти на решітку або одразу у відповідну ємність.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

каталог сайтів