Пишні оладки з яблуками
Пишні оладки без дріжджів - надзвичайно швидкі в приготуванні, м′які та ніжні. А з додаванням яблук вони нагадують нам смак дитинства. Достатньо посипати їх цукровою пудрою, з склянкою молока отримуємо ситий сніданок. Так просто, швидко і дуже смачно!
Вам знадобиться:
яйце | 1 шт. |
цукор | 3 ст. л. |
молоко | 1 скл. |
борошно | 2 скл. |
розпушувач | 2 ч. л. |
пудра цукрова |
Приготування:
1. У мисці злегка збити яйце і додати цукор, продовжити збивати до пишної консистенції.
2. Додати просіяне борошно, розпушувач і молоко. Всі інгредієнти обережно перемішати.
3. Яблуко очистити і нарізати кубиками або натерти на крупній тертці. Викласти у тісто. Воно має бути досить густим, тому кількість борошна може коливатись.
4. Обсмажити невеликими порціями в гарячій олії на сковороді з обох боків до золотистого кольору. Подавати в гарячому вигляді, посипавши цукровою пудрою або з варенням, фруктовим соусом, сметаною...
Смачного!
Схожі рецепти:
Ще немає схожих рецептів.