Лимонад | рецепт з фотографіями

Лимонад

| 1897 |
Лимонад

 

Вам знадобиться:

лимони 5-6 шт.
цукор 1 ст.
вода фільтрована 1 ст.
вода фільтрована (охолоджена) 6 ст.
лід
м′ята

Приготування:

1. Помістити 1 склянку води та склянку цукру в маленьку каструлю, довести до кипіння. Перемішувати цукор поки він повністю не розчиниться у воді, зняти з вогню і дати охолонути.

2. Лимони розкатати руками на твердій поверхні або бланшувати в киплячій воді 1-2 хвилини. Розм′якшені лимони розрізати навпіл, вичавити сік за допомогою ручної соковижималки та процідити через сито.  

3. В глечику на 2 л ретельно перемішати лимонний сік, сироп та охолоджену фільтровану воду (можна використати мінеральну). 

4. Подавати з кубиками льоду і скибочками лимона. Склянку лимонаду ви можете прикрасити гілочкою м′яти. 

У такий простий спосіб можна отримати смачний та освіжаючий лимонад, який ідеально підходить для спекотних літніх днів.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

каталог сайтів