Сендвіч з моцареллою | рецепт з фотографіями

Сендвіч з моцареллою

| 2176 |
Сендвіч з моцареллою

Сендвіч з моцареллою («Моцарелла Ін Кароцца») - чудовий спосіб оновити вчорашній хліб. Це улюблена їжа багатьох італійців. У перекладі означає «Моцарелла в кареті». Закуска являє собою гарячий сендвіч з начинкою з розтопленої моцарелли, особливо пасує для ситого сніданку.

Вам знадобиться:

хліб 8 скибочок
сир моцарелла (кулька) 125 г
молоко 0,5 скл.
борошно 0,5 скл.
яйця 3 шт.
сіль
перець чорний мелений

Приготування:

1. Яйця злегка взбити разом із сіллю та перцем. В дві окремі посуди всипати борошно та налити молоко. Нарізати моцареллу скибочками близько 1 см завтовшки. Скибочки сиру обсушити на паперовому рушнику.

2. На один шматок хліба покласти кілька скибочок сиру, зверху накрити другим шматком хліба і притиснути краї.

3. Швидким рухом занурити два шматки хліба в молоко. Обваляти сендвіч з сиром у борошні, потім занурити у взбиті яйця і обсмажити в розігрітій оливковій олії близько 2 хв. до золотистого кольору, перевернути і обсмажити стільки ж з другої сторони. Смажити сендвічі так, щоб краї хліба не стикалися.

4. Готову закуску розрізати навпіл або ж по діагоналі, подавати одразу в гарячому вигляді. Додатково до моцарелли можна покласти інші смачні інгредієнти, такі як помідори, шинка, базилік, але сир повинен залишатися основним по кількості.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

    Ще немає схожих рецептів.

каталог сайтів