Сендвіч з моцареллою
Сендвіч з моцареллою («Моцарелла Ін Кароцца») - чудовий спосіб оновити вчорашній хліб. Це улюблена їжа багатьох італійців. У перекладі означає «Моцарелла в кареті». Закуска являє собою гарячий сендвіч з начинкою з розтопленої моцарелли, особливо пасує для ситого сніданку.
Вам знадобиться:
хліб | 8 скибочок |
сир моцарелла (кулька) | 125 г |
молоко | 0,5 скл. |
борошно | 0,5 скл. |
яйця | 3 шт. |
сіль | |
перець чорний мелений |
Приготування:
1. Яйця злегка взбити разом із сіллю та перцем. В дві окремі посуди всипати борошно та налити молоко. Нарізати моцареллу скибочками близько 1 см завтовшки. Скибочки сиру обсушити на паперовому рушнику.
2. На один шматок хліба покласти кілька скибочок сиру, зверху накрити другим шматком хліба і притиснути краї.
3. Швидким рухом занурити два шматки хліба в молоко. Обваляти сендвіч з сиром у борошні, потім занурити у взбиті яйця і обсмажити в розігрітій оливковій олії близько 2 хв. до золотистого кольору, перевернути і обсмажити стільки ж з другої сторони. Смажити сендвічі так, щоб краї хліба не стикалися.
4. Готову закуску розрізати навпіл або ж по діагоналі, подавати одразу в гарячому вигляді. Додатково до моцарелли можна покласти інші смачні інгредієнти, такі як помідори, шинка, базилік, але сир повинен залишатися основним по кількості.
Смачного!
Схожі рецепти:
Ще немає схожих рецептів.