Фаршировані крабові палички в пивному клярі | рецепт з фотографіями

Фаршировані крабові палички в пивному клярі

| 5717 |
Фаршировані крабові палички в пивному клярі

Крабові палички нерідко виручають господинь, коли потрібно на швидку руку приготувати легке, смачне і ситне блюдо: салати, рулетики, роли тощо. Фаршировані крабові палички - відмінна закуска як на кожен день, так і для святкового або фуршетного столу.

Вам знадобиться:

крабові палички 200 г
сир плавлений (можна твердий) 200 г
часник 2 зубки
майонез 2 ст. л.
зелень
для пивного кляру:
пиво 100 г
вода 100 г
борошно 1 ст.
яйця 2 шт.
сіль дрібка

Приготування:

1. Плавлений сир натерти на дрібній тертці або розім′яти виделкою. З′єднати з подрібненим часником та зеленню, додати майонез і розмішати до утворення однорідної густої маси.

2. Крабові палички акуратно розгорнути. На середину палички покласти приблизно 1 чайну ложку начинки, розрівняти її, і згорнути в початкову форму.

3. Яєчні білки акуратно відокремити від жовтків. Білки прибрати в холодильник. Жовтки помістити в миску, додати сіль і трохи розтерти. Влити до жовтків охолоджену воду і холодне пиво, злегка збити виделкою або вінчиком. Поступово додаючи просіяне борошно, замісити тісто (за консистенцією як на оладки). Охолоджені білки збити в щільну піну і додати в кляр, акуратно розмішуючи масу ложкою чи лопаткою зверху вниз.

4. У невеликій каструлі розігріти олію для фритюру (олії повинно бути стільки, щоб можна було повністю занурити крабову паличку). Фаршировані крабові палички акуратно одягати на виделку, занурювати в кляр, і смажити в розігрітій олії до рум′яності. Обсмажені крабові палички викладати на паперові серветки, щоб позбутися зайвого жиру.

5. Подавати фаршировані крабові палички з часниковим соусом.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

    Ще немає схожих рецептів.



каталог сайтів