Паштет з курячої печінки | рецепт з фотографіями

Паштет з курячої печінки

| 23007 |
Паштет з курячої печінки

 

Вам знадобиться:

печінка куряча 500 г
цибуля 1-2 шт.
морква 1 шт.
часник 2-3 зубки
лист лавровий 2 шт.
горіх мускатний мелений 0,5 ч. л.
масло вершкове 1 ст. л.
перець чорний мелений
сіль

Приготування:

1. Курячу печінку помити та почистити, розрізати кожен шматок на 2-3 частини. Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці, часник нарізати пластинками.

2. В сковороді на рослинній олії обсмажити печінку 2-3 хв., додати цибулю, моркву та часник, а також лавровий лист, мускатний горіх, чорний перець. Перемішавши, тушкувати під кришкою близько 10-12 хв.

3. Викласти теплу суміш в блендер (м′ясорубку) та перемолоти, додавши вершкове масло та сіль до смаку.

Готовий паштет перекласти в ємкість. При бажанні паштет можна залити розтопленим вершковим маслом. Зберігати в холодильнику під кришкою або харчовою плівкою кілька днів.

Паштет з курячої печінки ідеально підходить для закусок та сніданків, його ніжний смак оцінять навіть найменьші гурмани. Рецепт, який повинен бути в арсеналі кожної господині!

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

    Ще немає схожих рецептів.

каталог сайтів