Заварні кільця в цукровій глазурі | рецепт з фотографіями

Заварні кільця в цукровій глазурі

| 6933 |
Заварні кільця в цукровій глазурі

 

Вам знадобиться:

масло вершкове 100 г
борошно 150 г
яйця 4 шт.
вода 250 г
сіль
олія рослинна
цукрова глазур:
цукрова пудра 150 г
мед 1 ст. л.
вода (тепла) 3-4 ст. л.

Приготування:

1. У киплячу воду додати дрібку солі і покласти вершкове масло. Коли масло розтане, не знімаючи каструлю з вогню, при інтенсивному помішуванні акуратно всипати у воду борошно. Вимішувати тісто поки воно не почне відставати від стінок. Зняти каструлю з вогню, остудити і по одному додавати яйця, кожний раз вимішуючи тісто в однорідну масу.

2. Приготоване заварне тісто перекласти в кондитерський мішок з насадкою "зірочка". З пергаменту вирізати полоски розміром 10х10 см. Кожну полоску злегка змастити олією. Видавити на шматки паперу кільця.

3. У сковороді розігріти олій для фритюру, опускати пергамент з кільцями в олій, тримаючи один кінець паперу поки кільце не зіскользне. Смажити на середньому вогні з обох сторін до утворення золотистої скоринки. Готові кільця вийняти шумівкою і розкласти на паперовому рушнику для видалення надлишків жиру та остивання. 

4. В миску викласти цукрову пудру, мед і теплу воду. Ретельно все перемішати виделкою до однорідності. Занурити кожне кільце однією стороною в миску з глазуррю та викласти на решітку для застивання.

Заварні кільця виходять надзвичайно ніжними та повітряними з неперевершеним смаком.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:



каталог сайтів