Цукерки Баунті


Вам знадобиться:
кокосова стружка | 350 г |
молоко згущене | 1 банка |
шоколад молочний | 150-200 г |
Приготування:
1. В мисці змішати кокосову стружку і згущене молоко так, щоб вийшла липка густа маса.

2. З готової маси вологими руками сформувати прямокутники (твердо натискаючи, щоб переконатися, що вони будуть тримати свою форму).
3. Викласти прямокутники на форму з пергаментним папером та поставити в морозильну камеру на 20 хв. Це дозволить цукеркам простіше занурюватися в шоколад.

4. В мисці подрібнити 2/3 шоколаду на шматочки. Покласти миску з шоколадом в мікрохвильову піч, увімкнену на середню потужність, на 30 секунд. Перемішавши, повторити в інтервалі 15 секунд, поки шоколад не розтане. Додати 1/3 залишеного шоколаду і продовжити розмішувати, поки весь шоколад не розтане. За бажанням шоколад можна розтопити на водяній бані.

5. Витягти прямокутники з морозильника. За допомогою двох виделок занурювати прямокутники по одному в розтоплений шоколад так, щоб охопити всі сторони. Однією виделкою видалити прямокутник з шоколаду, а іншою - видалити надлишки шоколаду і викласти на пергаментний лист. Готові цукерки покласти в холодильник на кілька годин для застивання шоколадної глазурі.

6. Цукерки Баунті можна зберігати в герметичному контейнері до 5 днів, після чого вони почнуть сохнути. Також можна тримати їх у холодильнику, але вони будуть сохнути набагато швидше та трохи затверднуть.
Смачного!

Схожі рецепти:

