Свинина тушкована з яблуками


Смачна тушкована свинина з яблуками для всіх тих, хто любить м′ясні страви з натяком фруктів. Оскільки вирізка є найбільш ніжним м′ясом, тому не вимагає тривалого приготування. Вечеря буде готова приблизно через 30 хвилин! Вихід: 4-6 порцій.
Вам знадобиться:
вирізка свиняча | 2 шт. |
яблука | 2 шт. |
бульйон (вода) | 125-200 мл |
гірчиця французька | 1 ст. л. |
сметана | 1 ст. л. |
сіль | |
перець чорний мелений |
Приготування:
1. Свинячу вирізку помити, обсушити паперовим рушником і нарізати скибочками товщиною 2 см. Кожен шматок злегка відбити, посипати сіллю і перцем.
2. Очистити яблука, видалити серцевину і розрізати на вісім частин. У великій сковороді розігріти 1 столову ложку оливкової олії і перемішати нарізані яблука. Готувати протягом 5-10 хвилин, поки яблука не підрум′яняться, але все ще збережуть форму. Видалити з сковороди і відкласти в сторону.
3. У тій же сковороді, нагріти 1-2 столові ложки оливкової олії і партіями обсмажити відбивні з обох сторін. Відбивні залити бульйоном або водою, додати гірчицю і тушкувати 5 хвилин. Додати обсмажені яблука, сметану, готувати протягом 1-2 хвилин, при необхідності додатково приправити сіллю та перцем.

4. Подавати відразу, посипавши свіжою петрушкою. Гарним доповненням до м′яса буде картопляне пюре, гречана каша або салат зі свіжих овочів...

Смачного!

Схожі рецепти:

