Свинина тушкована з яблуками | рецепт з фотографіями

Свинина тушкована з яблуками

| 5873 |
Свинина тушкована з яблуками

Смачна тушкована свинина з яблуками для всіх тих, хто любить м′ясні страви з натяком фруктів. Оскільки вирізка є найбільш ніжним м′ясом, тому не вимагає тривалого приготування. Вечеря буде готова приблизно через 30 хвилин! Вихід: 4-6 порцій.

Вам знадобиться:

вирізка свиняча 2 шт.
яблука 2 шт.
бульйон (вода) 125-200 мл
гірчиця французька 1 ст. л.
сметана 1 ст. л.
сіль
перець чорний мелений

Приготування:

1. Свинячу вирізку помити, обсушити паперовим рушником і нарізати скибочками товщиною 2 см. Кожен шматок злегка відбити, посипати сіллю і перцем.

2. Очистити яблука, видалити серцевину і розрізати на вісім частин. У великій сковороді розігріти 1 столову ложку оливкової олії і перемішати нарізані яблука. Готувати протягом 5-10 хвилин, поки яблука не підрум′яняться, але все ще збережуть форму. Видалити з сковороди і відкласти в сторону.

3. У тій же сковороді, нагріти 1-2 столові ложки оливкової олії і партіями обсмажити відбивні з обох сторін. Відбивні залити бульйоном або водою, додати гірчицю і тушкувати 5 хвилин. Додати обсмажені яблука, сметану, готувати протягом 1-2 хвилин, при необхідності  додатково приправити сіллю та перцем.

4. Подавати відразу, посипавши свіжою петрушкою. Гарним доповненням до м′яса буде картопляне пюре, гречана каша або салат зі свіжих овочів...

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:



каталог сайтів