Печена картопля як на вогні
Вам знадобиться:
картопля | 10-12 шт. |
борошно | 3 ст. л. |
сіль | 2 ст. л. |
Приготування:
1. Нечищену картоплю ретельно помити щіткою, не витирати. Картоплю бажано вибирати одного розміру, не крупну.
2. Змішати в глибокій посудині борошно та сіль, обваляти кожну вологу картоплину в даній суміші.
3. Викласти на деко або форму для запікання.
4. Запікати картоплю в духовці, розігрітій до 200-220°С, близько 1 год. Провірити готовність за допомогою зубочисти.
5. Поки картопля запікається, змішати розм′якшене масло, дрібно порізаний кріп, тертий часник та сіль. Покласти суміш в холодильник.
Готову печену картоплю подавати з сумішшю масла та зелені, зробивши у картоплі надрізи.
Смачного!