Оселедець в сметані | рецепт з фотографіями

Оселедець в сметані

| 14608 |
Оселедець в сметані

Цей незвичний маринад перетворює оселедець на ніжну закуску з солодко-кислим смаком. Відмінно поєднується з чорним хлібом та молодою картоплею.

Вам знадобиться:

оселедець слабосолений (філе) 4 шт.
майонез 3 ст. л.
сметана 18% 1 скл.
цибуля ріпчаста 1 шт.
яблуко 1 шт.
огірки солоні 3 шт.
сік лимонний (оцет) 1 ст. л.
цукор
сіль
перець чорний мелений
зелень петрушки

Приготування:

1. Зняти з оселедця шкірку, нарізати невеликими шматочками поперек і збризнути лимонним соком або оцтом.

2. Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками або кільцями (півкільцями), при потребі залити кипятком на кілька хвилин.

3. Яблуко очистити і натерти на крупній тертці, огірки дрібно нашинкувати. 

4. Сметану з′єднати з майонезом. Яблуко, цибулю та огірки додати в сметанний соус. Приправити сіллю, перцем і цукром за смаком. Оселедець ретельно змішати з готовим соусом.

5. Залишити приготований оселедець на ніч в холодильнику. Перед подачею посипати зеленню петрушки.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:



каталог сайтів