Курячі човники зі шпинатом та сиром | рецепт з фотографіями

Курячі човники зі шпинатом та сиром

| 7697 |
Курячі човники зі шпинатом та сиром

Проста, але приваблива на вигляд страва, особливо підходить для вечері! Суміш зі шпинату та сиру, з томатною «шапкою», робить філе соковитим і ароматним. Рекомендуємо споживати відразу ж після вилучення з духовки. Ви можете підготувати її навіть напередодні, та випікати перед подачею на стіл.

Вам знадобиться:

грудка куряча (філе) 5 шт.
сир вершковий 125 г
шпинат 100-150 г
помідори 1-2 шт.
часник 2-3 зубки
олія оливкова
зелень петрушки
чебрець (гілочки)
сіль
перець чорний мелений

Приготування:

1. Шпинат (свіжий) бланшувати в киплячій воді 1-2 хвилини. Відкинути шпинатні листя на друшляк, промити під проточною холодною водою. Добре віджати рідину і дрібно порубати листя.

2. Будь-який вершковий сир змішати зі шпинатом. Суміш приправити за смаком сіллю, перцем, подрібненим часником та рубленою зеленню петрушки.

3. Невеликі курячі грудки розрізати так, щоб утворити кишеньки. Кожну грудку посипати сіллю і перцем. Нафарширувати всередині сиром і шпинатом. Накрити двома скибочками помідора.

4. Викласти філе у форму для запікання, змащену оливковою олією. Кожну частину прикрасити гілочкою чебрецю і скропити оливковою олією.

5. Запікати в розігрітій духовці протягом 25-30 хв. при 200°С. Подавати відразу з улюбленим салатом або тушкованими овочами.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:



каталог сайтів