Фарширована куряча грудка | рецепт з фотографіями

Фарширована куряча грудка

| 5712 |
Фарширована куряча грудка

Це неймовірно, що така смачна страва готується настільки швидко. Поєднання смаків дійсно вражає! Якщо у вас є можливість, готуйте курячі грудки на грилю. З духовки вони теж смачні, але безумовно менш соковиті, тому запікайте їх при високій температурі.

Вам знадобиться:

куряча грудка (подвійна) 3 шт.
сир фета 150 г
в′ялені помідори в олії 6-7 шт. 
бекон 12 шт.
олія (маринад з помідорів) 1 ч. л.
чебрець
сіль
перець чорний мелений

Приготування:

1. Курячі грудки помити та висушити. У кожній грудці зробити надріз у вигляді кишеньки.

2. Дрібно нарізати в′ялені помідори та 2-3 гілочки чебрецю, додати сир фета, 1 ч. л. олії (маринад з помідорів), приправити перцем. Всі інгредієнти ретельно змішати і заповнити фаршем кожну кишеньку. З обох сторін злегка посипати сіллю і перцем.

3. Акуратно обгорнути кожну грудку двома скибочками бекону. Зверху змастити олією з помідорів.

4. Помістити у форму для випічки, зверху покласти кілька гілочок чебрецю. Накрити фольгою і випікати протягом 15-20 хв. при 240°C.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:



каталог сайтів