Фарширована куряча грудка
Це неймовірно, що така смачна страва готується настільки швидко. Поєднання смаків дійсно вражає! Якщо у вас є можливість, готуйте курячі грудки на грилю. З духовки вони теж смачні, але безумовно менш соковиті, тому запікайте їх при високій температурі.
Вам знадобиться:
куряча грудка (подвійна) | 3 шт. |
сир фета | 150 г |
в′ялені помідори в олії | 6-7 шт. |
бекон | 12 шт. |
олія (маринад з помідорів) | 1 ч. л. |
чебрець | |
сіль | |
перець чорний мелений |
Приготування:
1. Курячі грудки помити та висушити. У кожній грудці зробити надріз у вигляді кишеньки.
2. Дрібно нарізати в′ялені помідори та 2-3 гілочки чебрецю, додати сир фета, 1 ч. л. олії (маринад з помідорів), приправити перцем. Всі інгредієнти ретельно змішати і заповнити фаршем кожну кишеньку. З обох сторін злегка посипати сіллю і перцем.
3. Акуратно обгорнути кожну грудку двома скибочками бекону. Зверху змастити олією з помідорів.
4. Помістити у форму для випічки, зверху покласти кілька гілочок чебрецю. Накрити фольгою і випікати протягом 15-20 хв. при 240°C.
Смачного!