Розсольник | рецепт з фотографіями

Розсольник

| 2351 |
Розсольник

Вам знадобиться:

ребра свинні 500 г
крупа перлова 0,5 ст.
картопля 4-5 шт.
цибуля ріпчата 1 шт.
морква 1 шт.
огірки квашені 4-6 шт.
розсіл 200-250 мл
лист лавровий
перець чорний мелений
зелень

Приготування:

1. М′ясо залити 3-ма літрами води і варити близько 1 год., періодично знімаючи піну.

2. Перлову крупу кілька разів промити та залити кипятком на той час, поки вариться м′ясо.

3. Через годину додати перлову крупу до м′яса.

4. Дрібно нарізати і обсмажити цибулю. Натерти моркву на крупній тертці і обсмажити разом з цибулею.

5. Огірки нарізати невеликими шматочками (якщо шкірочка надто тверда, її можна зрізати), додати до засмажки. Влити трохи бульйону і тушкувати ще 10 хвилин.

6. Картоплю нарізати брусочками або кубиками та закинути в розсольник після часткового приготування перловки.

7. Витягти м′ясо з каструлі, нарізати на шматки і відправити знову в суп. В кінці додати засмажку, перець, зелень і лавровий лист. Влити розсіл до смаку (сіль в суп додавати не потрібно). Після закипання варити ще кілька хвилин.

8. Подавати розсольник з сметаною та зеленню.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

каталог сайтів