Розсольник
Вам знадобиться:
ребра свинні | 500 г |
крупа перлова | 0,5 ст. |
картопля | 4-5 шт. |
цибуля ріпчата | 1 шт. |
морква | 1 шт. |
огірки квашені | 4-6 шт. |
розсіл | 200-250 мл |
лист лавровий | |
перець чорний мелений | |
зелень |
Приготування:
1. М′ясо залити 3-ма літрами води і варити близько 1 год., періодично знімаючи піну.
2. Перлову крупу кілька разів промити та залити кипятком на той час, поки вариться м′ясо.
3. Через годину додати перлову крупу до м′яса.
4. Дрібно нарізати і обсмажити цибулю. Натерти моркву на крупній тертці і обсмажити разом з цибулею.
5. Огірки нарізати невеликими шматочками (якщо шкірочка надто тверда, її можна зрізати), додати до засмажки. Влити трохи бульйону і тушкувати ще 10 хвилин.
6. Картоплю нарізати брусочками або кубиками та закинути в розсольник після часткового приготування перловки.
7. Витягти м′ясо з каструлі, нарізати на шматки і відправити знову в суп. В кінці додати засмажку, перець, зелень і лавровий лист. Влити розсіл до смаку (сіль в суп додавати не потрібно). Після закипання варити ще кілька хвилин.
8. Подавати розсольник з сметаною та зеленню.
Смачного!