Суп мексиканський


Смачний і дуже ситний суп. Ідеально підходить для використання в якості основної страви.
Вам знадобиться:
фарш м′ясний | 500 г |
цибуля ріпчаста | 1 шт. |
перець болгарський | 1 шт. |
часник | 4-5 зубків |
квасоля червона консервована | 1 банка |
кукурудза консервована | 1 банка |
помідори | 3 шт. |
паста томатна | 1 ч. л. |
кубик бульйонний | 1 шт. |
перець кайєнський (чилі) | 1/3 ч. л. |
зелень петрушки | |
сіль | |
перець чорний мелений |
Приготування:
1. Дрібно нарізати цибулю та часник. Обсмажити на сковороді з олією 2 хв., потім додати м′ясний фарш та кайєнський перець, готувати ще близько 10 хв. (кайєнський перець можна замінити половинкою дрібно нарізаного гострого червоного перцю).
2. В глибокій сковороді тушкувати на середньому вогні (прибл. 15-20 хв.) кукурудзу, квасолю, нарізані кубиками болгарський перець та помідори, попередньо очищені від шкірки (можна замінити 1 банкою консервованих томатів з соком).

3. У літрі кип′яченої води розчинити бульйонний кубик, додати смажене м′ясо і варити на слабкому вогні 30 хв., поки м′ясо не стане м′яким.
4. За 10 хв. до кінця варіння додати кукурудзу, квасолю, перець та помідори, а також томатну пасту. Приправити сіллю та перцем, вкінці посипати зеленню петрушки.
5. Подавати з невеликою кількістю тертого сиру, рубаною зеленню і шматком свіжого хліба.

Смачного!

Схожі рецепти:

