Суп мексиканський | рецепт з фотографіями

Суп мексиканський

| 2601 |
Суп мексиканський

Смачний і дуже ситний суп. Ідеально підходить для використання в якості основної страви.

Вам знадобиться:

фарш м′ясний 500 г
цибуля ріпчаста 1 шт.
перець болгарський 1 шт.
часник 4-5 зубків
квасоля червона консервована 1 банка
кукурудза консервована 1 банка
помідори 3 шт.
паста томатна 1 ч. л.
кубик бульйонний  1 шт.
перець кайєнський (чилі) 1/3 ч. л.
зелень петрушки
сіль
перець чорний мелений

Приготування:

1. Дрібно нарізати цибулю та часник. Обсмажити на сковороді з олією 2 хв., потім додати       м′ясний фарш та кайєнський перець, готувати ще близько 10 хв. (кайєнський перець можна замінити половинкою дрібно нарізаного гострого червоного перцю).

2. В глибокій сковороді тушкувати на середньому вогні (прибл. 15-20 хв.) кукурудзу, квасолю, нарізані кубиками болгарський перець та помідори, попередньо очищені від шкірки (можна замінити 1 банкою консервованих томатів з соком).

3. У літрі кип′яченої води розчинити бульйонний кубик, додати смажене м′ясо і варити на слабкому вогні 30 хв., поки м′ясо не стане м′яким.

4. За 10 хв. до кінця варіння додати кукурудзу, квасолю, перець та помідори, а також томатну пасту. Приправити сіллю та перцем, вкінці посипати зеленню петрушки.

5. Подавати з невеликою кількістю тертого сиру, рубаною зеленню і шматком свіжого хліба.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

каталог сайтів