Печена картопля як на вогні | рецепт з фотографіями

Печена картопля як на вогні

| 7101 |
Печена картопля як на вогні

 

Вам знадобиться:

картопля 10-12 шт.
борошно 3 ст. л.
сіль 2 ст. л.

Приготування:

1. Нечищену картоплю ретельно помити щіткою, не витирати. Картоплю бажано вибирати одного розміру, не крупну.

2. Змішати в глибокій посудині борошно та сіль, обваляти кожну вологу картоплину в даній суміші. 

3. Викласти на деко або форму для запікання.

4. Запікати картоплю в духовці, розігрітій до 200-220°С, близько 1 год. Провірити готовність за допомогою зубочисти.

5. Поки картопля запікається, змішати розм′якшене масло, дрібно порізаний кріп, тертий часник та сіль. Покласти суміш в холодильник.

 Готову печену картоплю подавати з сумішшю масла та зелені, зробивши у картоплі надрізи.

Смачного!


Поділитись рецептом ⇒


Схожі рецепти:

каталог сайтів